Otkup neispravnih mobitela | Otkup mobitela

 • Otkup neispravnih mobitela

  otkup mobitela

  Otkup i potražnja neispravnih mobitela

  Ne znate što sa svojim neispravnim mobitelom? Servis je skup i neprihvatljivo skup? Ponudite ga na otkup na našoj stranici otkup-mobitela.com. Specijalizirali smo se za otkup neispravnih mobitela. Nudimo najpovoljnije cijene otkupa, jer kod nas neispravan mobitel vrijedi najviše. Nije važno odakle ste, jer vaš ćemo mobitel zaprimiti i kurirskom službom.

  Marke mobitela koje otkupljivamo

  Otkupljivamo sljedeće marke mobitela: Apple iPhone, Samsung, LG, Nokia/Microsoft, HTC i Sony.

  Mobiteli koje ne otkupljivamo

  Ne otkupljivamo sve marke mobitela. Marke koje nismo naveli ne otkupljivamo, jer se uglavnom radi o kineskim markama koje je obično neisplativo popravljati. Uz to ne otkupljivamo ni stare mobitele, jer ih imamo dovoljno u zalihama.

  Korisni dijelovi

  Mobitele otkupljivamo zbog korisnih dijelova koji se daju ponovno upotrijebiti. Otkupljivamo sve mobitele koji imaju iskoristive dijelove (matična ploča, LCD ekran, kućište, baterija i sl.). Iznimka su smočeni mobiteli koje je potrebno donijeti u servis na procjenu.

  Procjena

  Procjenjena vrijednost najviše ovisi o starosti, ispravnosti i stanju (očuvanosti) mobitela. Potrebno je ispuniti naš upitnik za otkup i pričekati našu okvirnu procjenu i ponudu za otkup.

  otkup-mobitela.com
  0976446454
  info.otkup@gmail.com

  Trebate Servis Mobitela?

  Trebate samo servis mobitela? Nema problema ringoel.hr servisira sve marke i modele mobitela. Uz mobitele servisiraju još i tablete, laptope i računala. Obratite se s povjerenjem
 • Otkup-mobitela.com. Pokreće Blogger.