Otkup neispravnih mobitela | Otkup mobitela

  • Otkup neispravnih mobitela

    otkup mobitela













    Otkup i potražnja neispravnih mobitela

    Ne znate što sa svojim neispravnim mobitelom? Servis je skup i neprihvatljivo skup? Ponudite ga na otkup na našoj stranici otkup-mobitela.com. Specijalizirali smo se za otkup neispravnih mobitela. Nudimo najpovoljnije cijene otkupa, jer kod nas neispravan mobitel vrijedi najviše. Nije važno odakle ste, jer vaš ćemo mobitel zaprimiti i kurirskom službom.

    Marke mobitela koje otkupljivamo

    Otkupljivamo sljedeće marke mobitela: Apple iPhone, Samsung, LG, Nokia/Microsoft, HTC i Sony.

    Mobiteli koje ne otkupljivamo

    Ne otkupljivamo sve marke mobitela. Marke koje nismo naveli ne otkupljivamo, jer se uglavnom radi o kineskim markama koje je obično neisplativo popravljati. Uz to ne otkupljivamo ni stare mobitele, jer ih imamo dovoljno u zalihama.

    Korisni dijelovi

    Mobitele otkupljivamo zbog korisnih dijelova koji se daju ponovno upotrijebiti. Otkupljivamo sve mobitele koji imaju iskoristive dijelove (matična ploča, LCD ekran, kućište, baterija i sl.). Iznimka su smočeni mobiteli koje je potrebno donijeti u servis na procjenu.

    Procjena

    Procjenjena vrijednost najviše ovisi o starosti, ispravnosti i stanju (očuvanosti) mobitela. Potrebno je ispuniti naš upitnik za otkup i pričekati našu okvirnu procjenu i ponudu za otkup.

    otkup-mobitela.com
    0976446454
    info.otkup@gmail.com

    Trebate Servis Mobitela?

    Trebate samo servis mobitela? Nema problema ringoel.hr servisira sve marke i modele mobitela. Uz mobitele servisiraju još i tablete, laptope i računala. Obratite se s povjerenjem
  • Otkup-mobitela.com. Pokreće Blogger.