Otkup ispravnih i neispravnih mobitela | SPLIT | Otkup mobitela

  • Otkup ispravnih i neispravnih mobitela | SPLIT

    Otkup neispravnih mobitela

    Otkup ispravnih i neispravnih mobitela. Svi noviji modeli Samsung, Apple iPhone, Nokia, LG, Sony, Huawei, HTC i LG. Svoj uređaj bez obveze možete ponuditi pozivom, porukom ili slanjem upitnika ovdje.

    Cijene neispravnih mobitela

    Sve ima svoju cijenu, kako ispravni, tako i vaš neispravni mobitel. Cijena koju isplaćujemo za pojedini neispravni mobitel ovisi o modelu, starosti i kvaru. 

    Kako saznati koliko vrijedi moj mobitel?

    Najbrže i najjednostavnije je nazvati nas, prije toga provjerite da znate koju točno marku i model mobitela imate. Telefonski vam odmah možemo kazati da li smo zainteresirani za vaš mobitel i koliko vam možemo ponuditi za otkup.
    Druga opcija je da nas kontaktirate preko upitnika za procjenu. Ispunite sve podatke - što više i točnije ispunite upitnik, točnija će biti i procjena. Upitnik možete pronaći ovdje.
    Treća opcija je da nam se javite porukom, bilo sms, viber ili whatsapp, te pošaljete sliku i mi vam odgovorimo s našom ponudom.

    Podaci s neispravnog mobitela

    Sve vaše podatke na mobitelu ćemo besplatno pohraniti i dostaviti vam na DVD-u ili USB sticku. Podaci uključuju Imenik, fotografije, downloads.
    otkup

  • Otkup-mobitela.com. Pokreće Blogger.